DelClose

Informasjon om innkalling til andelseiermøter

Herved innkalles det til andelseiermøte i følgende fond forvaltet av Danske Invest Asset Management AS ("Forvaltningsselskapet"):

 
 
 
 
 
 
 
(“Fondene”)

Vi bemerker at det har vært en rettelse til ovenstående dokumenter, hvor det feilaktig har blitt vedlagt nøkkelinformasjon for Andelsklasse B i stedet for Andelsklasse A.

De korrekte nøkkelinformasjonsdokument for andelsklasse A i det foreslåtte overtakende fondet er tilgjengelig her
 
 
Andelseiermøter i Fondene avholdes i kontorlokalene til Forvaltningsselskapet. 
 
Bryggetorget 4, 0250 Oslo
7. oktober 2024 kl. 09:00             
 
Forvaltningsselskapet ønsker å gjennomføre en grensekryssende fusjon der Fondet fusjoneres med et finsk UCITS-fond forvaltet av Nordea Funds Ltd. 
 
For nærmere informasjon om den foreslåtte fusjonen, se fusjonsinformasjonsdokumentene for de enkelte fond vedlagt innkallingen for Fondene.
 
De foreslåtte fusjonene er behandlet og godkjent av styret i Forvaltningsselskapet, inkludert et flertall av de andelseiervalgte styremedlemmene i Forvaltningsselskapet. Videre har Finanstilsynet gitt tillatelse til gjennomføring av fusjonen. 
 
Fusjonene vil imidlertid bare gjennomføres dersom andelseiermøtene i Fondene samtykker til fusjonen. 
 
Andelseiermøtene har følgende dagsorden: 
 
1. Valg av møteleder, valgt av referent, valg av person til å medundertegne protokollen sammen med møteleder
 
2. Godkjennelse av innkalling og dagsorden
 
3. Gjennomgang av innsendte spørsmål fra andelseierne 
 
4. Behandling av forslag om fusjon
 
Gjeldende antall andeler på dato for denne innkallingen er avgjørende for den enkelte andelseiers faktiske antall stemmer på andelseiermøtet. For nærmere info om hvordan du kan delta og stemme på andelseiermøtet kommer frem av innkallingene for de enkelte fond inntatt i lenkene til dokumentene ovenfor. 
 
Påmelding til andelseiermøter, forhåndsstemmer eller stemmefullmakter må være mottatt av Forvaltningsselskapet innen klokken 09:00 den 6. oktober 2024.
 
Minst 75 % av representerte andeler på andelseiermøtene i Fondene må stemme for fusjon for at andelseiermøtene skal anses å ha samtykket til fusjonen. Resultatet av stemmeavgivningene vil bli offentliggjort på Forvaltningsselskapet sin hjemmeside www.danskeinvest.no etter at andelseiermøtene er avsluttet.

Få daglig e-post med kurser og avkastning

Danske Invests abonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du påmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.